Вітаємо з Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 218

Фото без опису​​​​​

14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – день вшанування справжніх патріотів, які першими відчули відповідальність і свідомо стали на захист держави, у складний час мужньо чинили опір ворогу, прийняли на себе перший удар російського агресора.

Саме завдяки рішучості, мужності та стійкості добровольців Україна змогла встояти на початку війни у 2014 році та дала гідну відсіч ворогу в перші місяці  повномасштабного вторгнення

Шановні українські добровольці! Дякуємо кожному з вас, хто, ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, сміливо протистоїть агресорам, бореться за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, за свободу, правду, за своїх співгромадян.

Ви показали всьому світу, що ваша безмежна любов до України, мужність та сила духу здатні подолати будь-які перешкоди! Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою ви постійно доводите: неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче — своє життя.

Щиро дякуємо кожному із вас за незламність бойового духу, патріотизм, приклад високої громадянської самосвідомості та відповідальності за долю нації і держави. 

Вітання і шана нашим землякам, які добровільно з перших днів повномасштабної російської агресії стали на захист нашої громади, нашої країни.

Дорогі добровольці та всі наші захисники! Хай Господь вас оберігає! Бажаємо вам міцного здоров’я та щастя, сил та витримки у складних ситуаціях і подальших успіхів у служінні Україні! Добра та злагоди у ваших родинах!

Слава Україні! Слава Українським Добровольцям!

Вічна та світла пам’ять героїчно загиблим воїнам! 

Віримо в нашу Перемогу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано