«Виплати до 5 травня» замінять «виплатами до Дня Незалежності»

Дата: 20.04.2023 14:04
Кількість переглядів: 149

Верховна Рада України визначила, що проведення щорічної разової виплати оборонцям України та її народу відбуватиметься до Дня Незалежності України.

20 березня 2023 року Верховна Рада прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань.

Своїм рішенням парламент, зокрема, змінив дату проведення щорічної разової виплати учасникам війни, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, дружинам (чоловікам) загиблих учасників бойових дій, дружинам (чоловікам) загиблих жертв нацистських переслідувань в минулому та ін.

Відповідна виплата здійснюватиметься щорічно до Дня Незалежності України, який відзначається 24 серпня (замість 5 травня).

Порядок та розміри разової виплати визначатиме Кабінет Міністрів України в межах відповідних бюджетних призначень, установлених законом про Державний бюджет України.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу соціального захисту населення Глевахівської селищної ради за номером телефону (04571) 3-15-47.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано