У Глевасі та селах громади відбулися весняні толоки

Дата: 03.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Протягом квітня місцеві жителі та працівники селищної ради разом фарбували майданчики, висаджували дерева і вже традиційно прибрали багато сміття.

Не тільки Глеваський парк, у якому на вихідних прибрали листя в зеленій зоні та висадили 30 молодих дерев, але й села громади стали чепурнішими завдяки зусиллям небайдужих жителів.

Мархалівка. Працівники старостату та місцеві жителі активно порибирали на вулицях Лісова та Нова, причепурили територію довкола офісу старости, прибрали зупинку та стадіон. Відзначимо наших переселенців, які тут були найактивнішими.

Дерев'янки та Мала Бугаївка. У цих селах мешканці порізали чагарники та зібрали велику кількість сміття вздовж центральної дороги.

Залізне та Борисів. Тут жителі так само зібрали багато сміття, а також пофарбували дитячий майданчик, привели до ладу зелені насадження та прибрали незаконну рекламу на стовпах.

Зелений Бір та Крушинка. Тут активні громадяни пофарбували та відремонтували елементи дитячих майданчиків, прибрали територію громадських місць та узбіч, відремонтували лавки у сквері біля офісу старости, побілили громадську вбиральню, подробили гілля та зібрали сміття.

Путрівка. Працівники старостату прибрали територію довкола офісу старости, навели лад на клумбах і побілили бордюри.

Толоки — це не лише про кращий зовнішній вигляд нашої громади. Вони об'єднують мешканців і владу в спільній меті та показують, що разом ми можемо більше.

Дякуємо кожному з вас!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано