Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації

Дата: 19.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 866

ПОВІДОМЛЕННЯ
Про оприлюднення проекту містобудівної документації, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території житлової та громадської забудови в с. Путрівка по вул. Нахімова, Глевахівської територіальної громади, Фастівського району Київської області» та розділу «Охорона навколишнього середовища» (звіт про СЕО)

Інформація про проект містобудівної документації

Рішення Глевахівської селищної ради № 338-13-VIII від 08 липня 2021 року про розроблення відповідної містобудівної документації.

Завдання на розроблення містобудівної документації № 07/21 від 12 липня 2021 року.

Замовник: Глевахівська селищна рада.

Розробник: фізична особа — підприємець Науменко Павло Олександрович (кваліфікаційний сертифікат архітектора серії АА № 002895 від 13 травня 2016 року; свідоцтво № 3595 від 25 лютого 2021 року, серія НС № 006819).

Підстава: звернення гр. Парван В. О.

З текстовими та графічними матеріалами проекту містобудівної документації та розділу СЕО на паперових носіях можливо ознайомитися протягом п’яти робочих днів до дати проведення громадських слухань у приміщенні Глевахівської селищної ради за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, кабінет № 9.

Інформація про проведення громадського обговорення, прийом та розгляд пропозицій та зауважень

Громадські слухання відбудуться 21 червня 2023 року о 16:00 у приміщенні Путрівського будинку культури за адресою: с. Путрівка, вул. Путрівська, 46.

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • громадськість — одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація.

Умовою реєстрації з метою подальшої участі в обговоренні зацікавлених осіб є наявність підтвердних документів особи, його представника та приналежності до території, щодо якої поширюється дія документа стратегічного планування.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): в. о. начальника відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Глевахівської селищної ради Мірчук Роман Володимирович, тел.: (04571) 3-15-48.

Зауваження та пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються з дати виходу даного оголошення, але не пізніше ніж за п’ять календарних днів до проведення громадських слухань:

  • у письмовій формі — у прийомні дні (середа, п’ятниця) з 9:00 до 12:00  за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, кабінет № 9.
  • через електронну пошту: mistobud.hlevakha@ukr.net.

Істотною умовою для розгляду пропозицій і зауважень фізичних осіб, представників юридичних осіб є їх ідентифікація шляхом надання підтвердних документів особи, його представника та приналежності до території, щодо якої поширюється дія документа стратегічного планування.

Додатки:

  1. Пояснювальна записка.
  2. Вихідні дані.
  3. Графічні матеріали:
    1. Схема розташування ділянки в системі розселення.
    2. План існуючого використання території суміщена з опорним планом та схемою існуючих планувальних обмежень.
    3. Проектний план (основне креслення) з планом червоних ліній та планом проектних планувальних обмежень.
    4. Схема інженерної підготовки території та захисту території.
    5. Схема магістральних інженерних мереж і споруд.
    6. Схема організації руху транспорту і пішоходів.

Протокол громадських слухань:

Протокол проведення громадських слухань та обговорення містобудівної документації та розділу "Охорона навколишнього середовища" (СЕО) «Детальний план території житлової та громадської забудови в с. Путрівка по вул. Нахімова, Глевахівської територіальної громади, Фастівського району Київської області» від 21.06.2023

Пряма трансляція засідання:

Відеозапис засідання:


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано