Соціальні служби Глевахівської громади передали подарунки дітлахам, які потребують допомоги та додаткового піклування

Дата: 01.06.2023 14:50
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Особливо важливо відзначати цей день під час війни, коли багато дітей опинилися в складних життєвих обставинах, втратили батьків на війні, є сиротами або позбавленими батьківського піклування.

Напередодні Дня захисту дітей центр надання соціальних послуг та служба у справах дітей та сім'ї Глевахівської селищної ради передали дітям набори солодких подарунків, створивши для них атмосферу свята. Наші працівники відвідали малечу, аби подарувати часточку тепла тим, хто цього потребує.

Наша мета — показати дітям, що вони ніколи не залишаться самотніми і завжди можуть розраховувати на допомогу та підтримку. Головне, чого ми прагнемо досягти під час наших візитів — позитивні емоції та усмішки наших діток.

Соціальні працівники Глевахівської селищної ради постійно підтримують зв'язок з підопічними родинами та за першої ж можливості допомагають розв’язувати соціальні чи побутові проблеми, надають усебічну підтримку таким сім’ям.

Щиро бажаємо всім українським дітям мирного неба та щасливого майбутнього!

Подарунки придбані за рахунок бюджету Глевахівської громади в рамках Програми підтримки сім'ї та забезпечення прав дітей «Назустріч дітям» на 2021—2023 роки та Соціальної програми КЗ ГСР «ГЦНСП» «Перспектива» на 2021—2023 роки.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано