Глевахівська громада відзначила День Конституції

Дата: 28.06.2023 15:43
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Щорічно 28 червня в Україні відзначається День Конституції, яка є гарантом прав і свобод кожного українця, закріплює наші обов'язки перед державою та визначає наш шлях як країни.

Глевахівська громада долучилася до відзначення дня головного закону України. Біля Глевахівської селищної ради відбувся урочистий захід за участі працівників ради та місцевих мешканців.

Глевахівський селищний голова Володимир Петренко виступив із промовою та висловив слова вдячності нашим захисникам:

«Низький уклін і пам'ять тим, хто загинув на цій війні. Хлопцям і дівчатам, які віддали своє життя. Вони боролися за те, щоб сьогодні світило сонце, щоб ми могли сьогодні ось так стояти і святкувати День Конституції. Здоров'я, Божого благословіння і повернення додому живими наших синів і дочок з війни!».

Світлу пам’ять про героїв минулих і нинішніх часів, які поклали життя за свободу українського народу, а також жертв російської агресії, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Віддавши шану загиблим, учасники заходу та вихованці дитячої школи мистецтв провели церемонію вшанування національних символів України. Після короткого екскурсу ведучої в історію створення Конституції України присутні розгорнули великий Державний Прапор та виконали Державний Гімн України.

Завершились урочистості пісенним виступом у виконанні Ярослави Прокопчук, дочки нашого земляка Віталія Прокопчука, який минулого року загинув на сході країни.

Нехай демократичні засади, закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення! Миру всім нам, розквіту та скорішої перемоги над ворогом! Слава Україні! Героям Слава!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано