«Варто: Золоті руки» — відкрито набір заявок на новий конкурс

Дата: 15.08.2023 08:56
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

Заявку можна подати до 21 серпня 2023 року.

Сума фінансування проєктів: від 500 000 до 3 000 000 грн.

Хто має право на отримання фінансової підтримки в рамках конкурсного відбору:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як ФОПи;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

У рамках програми «Варто: Золоті руки» можуть брати участь проєкти:

  • реалізація яких безпосередньо залежить від застосування фізичної праці або експлуатації будь-якої техніки та супровідних технічних систем, такі як виробництво товарів, промисловість, будівництво, сільське господарство, транспортні послуги тощо;
  • спрямовані на надання соціальнопобутових послуг, такі як перукарські послуги, послуги з прибирання та інші, до реалізації яких, як правило, залучаються представники виробничих професій (випускники професійно-технічних навчальних закладів).

Детальніше про порядок та умови участі в конкурсі — за посиланням.

Запитання та уточнення надсилайте на електронну пошту: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua. У темі листа обов’язково вказуйте: Варто: Золоті руки. Або звертайтеся за номером телефону: +380980094872.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано