6 вересня відбудеться 34-та позачергова сесія Глевахівської селищної ради

Дата: 05.09.2023 11:20
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Пленарне засідання розпочнеться 6 вересня (середа) о 14:00 у приміщенні Глевахівського академічного ліцею за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 20. На сесію винесено 5 питань порядку денного.

Розпорядження та проєкти рішень:

Розпорядження від 05 вересня 2023 року № 108-ОД "Про проведення пленарного засідання позачергової 34 сесії Глевахівської селищної ради VIII скликання".

Порядок денний:

  1. Про надання дозволу на передачу функції замовника по об'єкту «Будівництво протирадіаційного укриття цивільного захисту на території Мархалівської гімназії Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області по вул. Шкільна, 3 в с. Мархалівка».
  2. Про підписання договору надання права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) по вул. Шкільна, 3 в с. Мархалівка.
  3. Про надання дозволу на передачу функції замовника по об'єкту «Нове будівництво протирадіаційного укриття цивільного захисту на територіях ЗДО "Ромашка" та ЗДО "Золоті зернята" по вул. Вокзальна в смт Глеваха».
  4. Про підписання договору надання права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію) по вул. Вокзальна в смт Глеваха.
  5. Про внесення змін до рішення Глевахівської селищної ради від 27 грудня 2022 р. № 1114-27-VIIІ «Про бюджет Глевахівської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано