Оголошується набір молоді на освітню програму UPSHIFT

Дата: 13.09.2023 15:24
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

У Київській і Чернігівській областях стартує молодіжна освітня програма UPSHIFT. Реалізується проєкт з метою підвищення життєстійкості та громадської активності молоді, надання нових умінь та навичок для запровадження позитивних змін у громадах. Програма впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Німеччини ГО «Агенція локальних ініціатив».

UPSHIFT — це молодіжна освітня програма, що реалізується в 38-ми країнах і спрямована на розвиток способу мислення, навичок і можливостей для молодих людей від 14 до 24 років, які перебувають у несприятливому становищі через, наприклад, війну в країні, бідність, стать, інвалідність, етнічну приналежність.

Програма розроблена ЮНІСЕФ і спрямована на розвиток навичок молодих людей та надання їм можливості стати агентами змін у своїх громадах, систему підтримки через менторство та супровід в реалізації та фінансування в реалізації проєктів молодіжних команд.

UPSHIFT підтримує підлітків і молодь, використовуючи методологію людиноцентричного дизайну через хвилі UPSHIFT. Кожна хвиля націлена на десять команд із 3-5 молодих людей.

Проєкт поєднує в собі зустріч для залучення молодих людей, які потребують допомоги, аналіз проблем і дослідницьку фазу, підбір менторів, інтенсивний 4-денний буткемп і фазу розширеного менторства для кожної когорти для реалізації їхніх ідей протягом 3-х місяців.

Програма передбачає розвиток компетентностей, таких як робота в команді, аналіз проблем, критичне мислення, управління проєктами та фінансова грамотність, реалізація молодіжних інноваційних ініціатив, які будуть реалізовані в громадах.

Контактна особа Програми:

Сергій Омелічкін
голова ГО «Агенція локальних ініціатив»
+380508376941
sergioomelichkin@gmail.com

Презентація програми UPSHIFT


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано