Повідомлення про проведення процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території

Дата: 22.09.2023 15:40
Кількість переглядів: 236

Відповідно до рішення Путрівської сільської ради Фастівського району Київської області № 1406-45-УII від 10.07.2020 року, проводяться заходи щодо розроблення детального плану території:  «Формування масиву житлової забудови садибного типу на приватній земельній ділянці в с. Путрівка Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області».

Основна мета розроблення детального плану території: розвиток містобудівного середовища, формування масиву житлової забудови садибного типу, блокованого житла та громадської забудови, створення вулично-транспортної мережі та пішохідних зв'язків.

Замовником детального плану території є: Виконавчий комітет Глевахівської селищної ради Фастівського району Київської області: вул. Вокзальна, 26, смт Глеваха, Фастівський район, Київська область.

Підстава: звернення гр. Риженко О. М.

З матеріалами детального плану території можна ознайомитись в організації розробника ТОВ «Ідеал-Центр» за адресою: м. Васильків, вул. Володимирська, 1; офіс 417; та у відділі архітектури, містобудування та земельних відносин Глевахівської селищної ради.

Зауваження та пропозиції для врахування громадських інтересів в письмовому вигляді приймаються до відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Глевахівської селищної ради (смт Глеваха , вул. Вокзальна, 26; mistobud.hlevakha@ukr.net) та до організації розробника — (ТОВ "Ідеал-Центр", Київська область, м. Васильків, вул. Володимирська, 1; офіс 417, та на електронну пошту: tam.proekt@ukr.net) у термін 10 діб з дати публікації повідомлення в районній газеті (включно до 29 вересня 2023 року). Відповідально особа: головний архітектор проекту — Борис Тарас Олександрович, телефон для довідок: 068-494-36-94.

Громадські слухання відбудуться 29 вересня 2023 року о 13:30 у приміщенні Путрівського будинку культури за адресою: с. Путрівка, вул. Путрівська, 46.

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • громадськість — одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація.

Істотною умовою для розгляду пропозицій і зауважень фізичних осіб, представників юридичних осіб є їх ідентифікація шляхом надання підтвердних документів особи, його представника та приналежності до території, щодо якої поширюється дія документа стратегічного планування.

Додатки:

  1. Пояснювальна записка.
  2. Вихідні дані:
  1. Графічні матеріали:
    1. Загальні дані. ТЕП.
    2. Схема розташування ділянки в планувальній структурі с. Путрівка М 1:5000.
    3. План існуючого використання території. Опорний план. Схема планувальних обмежень М 1:1000.
    4. Проектний план М 1:1000.
    5. План червоних ліній М 1:1000.
    6. Схема організації руху транспорту і пішоходів М 1:1000.
    7. Схема інженерної підготовки території та вертикального планування М 1:000.
    8. Схема інженерних мереж М 1:1000.
    9. Профілі вулиць. Поперечний профіль 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5.

Протокол громадських слухань:

Пряма трансляція засідання:

Відеозапис засідання:


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано