27 вересня відбудеться засідання виконавчого комітету Глевахівської селищної ради

Дата: 26.09.2023 12:43
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Засідання розпочнеться 27 вересня (середа) о 15:00 та пройде приміщенні Глевахівської селищної ради за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26. На засідання винесено 28 питань порядку денного.

Розпорядження:

Розпорядження від 25 вересня 2023 року № 117-ОД "Про скликання засідання виконавчого комітету Глевахівської селищної ради"

Порядок денний:

  1. Про переведення садового будинку у жилий будинок (звернення гр. Корнієнка Б.Р.).
  2. Про переведення садового будинку у жилий будинок (звернення гр. Пархоменка Г.І.).
  3. 3. Про переведення садового будинку у жилий будинок (звернення гр. Проценка І.О.).
  4. Про надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою (звернення гр. Козаченка О.Ю.).
  5. Про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування (звернення гр. Кулаєвої Б.В.).
  6. Про передачу у приватну власність квартири (звернення гр. Ужви А.В.).
  7. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Гриненко А.В.).
  8. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Гриненко А.В.).
  9. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Часовської А.В.).
  10. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Часовської А.В.).
  11. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Куліш Т.Ю.).
  12. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Коробчинської І.О.).
  13. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Коробчинської І.О.).
  14. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Коробчинської І.О.).
  15. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Брусєнцової Т.В.).
  16. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Шишко Ю.С.).
  17. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (звернення гр. Шишко Ю.С.).
  18. Про продовження строку перебування малолітніх дітей у КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка» (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  19. Про продовження строку перебування малолітніх дітей у Київському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації «Копилів» (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  20. Про продовження строку перебування малолітньої дитини у Київському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації «Отчий дім» (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  21. Про продовження строку перебування малолітньої дитини у КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  22. Про закріплення права користування житлом за дитиною, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  23. Про забезпечення збереження майна неповнолітньої дитини та встановлення опіки над майном (подання начальника служби у справах дітей та сім’ї Дубоділа В.А.).
  24. Про відзначення Дня захисників і захисниць України (подання в.о. завідувача сектору культури, туризму, молоді та спорту Кондрацької О.А.).
  25. Про відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників (подання в.о. завідувача сектору культури, туризму, молоді та спорту Кондрацької О.А.).
  26. Про надання дозволу на право здійснення виїзної (виносної) торгівлі (звернення ФОП Кащенко В.П.).
  27. Про надання дозволу на право здійснення виїзної (виносної) торгівлі (звернення ФОП Ламбової О.І.).
  28. Про надання дозволу на право здійснення виїзної (виносної) торгівлі (звернення ФОП Ламбової О.І.). Інформує – завідувач господарства Шитенко С.С.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано