Глевахівська громада попрощалася з Героєм Олександром Івановим

Дата: 28.10.2023 20:22
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

27 жовтня Глевахівська громада прощалася із своїм Героєм, путрівчанином Олександром Івановим, який героїчно загинув у бою за Україну

Олександру було лише 27 років. Він народився в Калинівці, виріс у Путрівці. Закінчив школу та коледж у Василькові. По його закінченні вступив і успішно закінчив Національний авіаційний університет. Одночасно почав працювати в супермаркеті у Василькові, де пройшов шлях від рядового охоронця до заступника магазину.

Коли почалася війна, Олександр без роздумів вступив до місцевого добровольчого формування, здійснював цілодобові чергування та забезпечував спокій своєї рідної Путрівки. При цьому постійно навчався військової справи — опановував зброю та пройшов курс керування безпілотниками.

У серпні 2023 року отримав повістку, і з відчуттям обов'язку перед своєю Батьківщиною вступив в одну із бригад ЗСУ.

Життя Олександра обірвалося 12 жовтня. Під час виконання бойового завдання поблизу села Орлянка Куп'янського району Харківської області наш воїн загинув від вибухової травми внаслідок артилерійського обстрілу ворога.

Прощання з Героєм відбулося в селі Путрівка. Уздовж усієї центральної вулиці люди стояли на колінах, щоб віддати шану своєму земляку. У живий коридор, зустрічаючи свого воїна, стали рідні, друзі, сусіди героя, місцева влада, побратими та вдячні односельці.

Після прощання біля будинку Олександра траурна процесія пройшла центральною вулицею Путрівки до місцевої церкви. Після похоронної служби в церкві кортеж у супроводі поліції рушив до кладовища в селі Березенщина, де Олександра зустріли з усіма військовими почестями. 

Прощальні слова взяли побратими, друзі Олександра та місцева влада. В. о. селищного голови Вікторія Жукова висловила щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя.

"Я хочу подякувати цій молодій людині, Олександру, яка героїчно віддав своє життя за нашу з вами свободу. Це справжній воїн, справжній козак, син своєї Батьківщини! Я вклоняюся перед вами, родино, і я дякую вам за те, що виростили справжнього Воїна!", — сказала Вікторія Жукова.

Під звучання військового оркестру матері Героя урочисто вручили Державний Прапор України як символ шани її сину, який вірно та до кінця служив Україні.

Під трикратний залп салютної команди наш Захисник знайшов свій спокій на рідній українській землі...

Розділяємо з родиною біль втрати. Не пробачимо ворогу жодної загубленої душі!

Вічна пам'ять та вічна слава Герою!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано