У Глевахівській громаді відбувся тренінг з протидії гендерно зумовленому насильству

Дата: 17.11.2023 15:57
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

15 листопада в Глевахівській громаді відбувся тренінг з протидії гендерно зумовленому насильству, який був організований директором Київського обласного центру соціальних служб Ібрагімовою Наталією Валеріївною спільно з Міжнародним медичним корпусом (International Medical Corps).

На тренінг були запрошені такі почесні гості як в. о. Глевахівського селищного Онищук Віталій Євгенович, керівник Фастівської військової адміністрації Литвин Владислав Володимирович та його заступник. Також участь у тренінгу взяли соціальні та медичні працівники, директори шкіл і поліцейські офіцери Глевахівської громади.

Під час тренінгу були розглянуті такі питання:

1️⃣ Основні поняття: стать та гендер, визначення поняття гендерно зумовленого насильства (ГЗН).
2️⃣ Причини і наслідки ГЗН: соціальні, економічні, культурні, психологічні причини ГЗН; фізичні, психічні, соціальні наслідки ГЗН.
3️⃣ Ставлення та сприйняття ГЗН: соціальні стереотипи та установки щодо гендерних ролей, виклики для зміни ставлення до ГЗН.

Тренінг був проведений у форматі лекцій і дискусій. Учасники мали можливість обговорити актуальні питання ГЗН та отримати практичні навички для його протидії.

Тренінг є важливим кроком у напрямку створення безпечного середовища для кожного та кожної. Вдячні організаторам і Міжнародному медичному корпусу за проведення цього заходу!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано