Мітинг-реквієм до Дня Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2023 16:00
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

21 листопада 2023 року в селищі Глеваха на центральній площі відбувся мітинг-реквієм "Свобода, воля і честь понад усе!" до Дня Гідності та Свободи.

В ці дні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Майдан став символом боротьби, і за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. Герої не вмирають! Саме цими словами Україна проводжає в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ.

Віддати шану тим, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі, прийшли жителі громади, працівники Глевахівської селищної ради, старшокласники Глевахівського академічного ліцею.

Нещодавно ми відкривали Алею Слави Героям Глевахівської громади. І так хотілося вірити, що вона не буде збільшуватися … Але вчора Алея Слави нашим загиблим землякам поповнилася ще трьома портретами: Олександр Іванов, Вячеслав Патлай, Павло Терещенко.

З промовою виступила в.о. селищного голови Вікторія Жукова, яка закликала вшанувати пам’ять полеглих Захисників та подякувала їхнім батькам за виховання гідних синів Батьківщини.

Людмила Одноволик, дружина загиблого Героя Олексія Одноволика, наполягла на важливості пам’ятати про тих, хто загинув. «Закликаю бути нескореними, незламними, завзятими, такими ж як ті, що кладуть зараз свої життя. Працюйте кожен на Перемогу від маленького до великого. Бо нам ще дуже довго боротися. Допомагайте нашим Захисникам і Захисницям якомога більше, адже їм там зараз найскладніше».

Пам’ятаймо всіх тих, хто поклав своє життя за вільну й незалежну Україну! Допомагаймо тим, хто зараз боронить нашу державу! Будьмо гідними своїх Героїв! Слава Україні! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано