Привітання з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Шановні жителі Глевахівської громади! Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати та члени виконкому Глевахівської селищної ради!

Вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування є правом територіальної громади самостійно вирішувати питання місцевого значення. Місцеве самоврядування – це про кожного, хто своїми діями робить внесок в розвиток своєї громади: хто ходить на вибори, бере участь в громадських обговореннях і толоках, пише проєкти на громадський бюджет або звернення та пропозиції, чи обрав роботу в ОМС як професію.

Місцеве самоврядування – це коли мешканці громади стали на оборону та охорону громадського порядку в перші часи повномасштабної війни, в подальшому утворивши Добровольче формування № 1 Глевахівської територіальної громади, яке успішно функціонує по теперішній час.

Це коли в лютому-березні 2022 року на допомогу працівникам селищної ради прийшли місцеві жителі. Разом налагодили надання гуманітарної допомоги своїй громаді та громадам Київської області, які постраждали від окупації, підтримували підрозділи ЗСУ, формували групи для рятування людей та розбору зруйнованих та пошкоджених внаслідок обстрілів будівель тощо.

Ця допомога безцінна і продовжує грати велику роль у місцевому самоврядуванні. Бо сильні громади – сильна Україна! Щиро дякуємо всім, хто щоденно натхненно всі свої зусилля спрямовує на розвиток місцевої громади та допомогу Збройним силам України в боротьбі за вільну державу і щасливе майбутнє її наступних поколінь.

Бажаємо кожному з вас якнайшвидшої перемоги над ворогом, миру, здоров`я, злагоди, незламності духу та єдності на шляху розбудови своєї громади та нашої держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано