Вітаємо з Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 09:05
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Сьогодні, 22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки у 1918 році, та проголошення Акта Злуки українських земель, що відбулося 1919-го.

Історія свята нагадує нам про те, що тільки разом, об'єднавшись, ми можемо пройти будь-які випробування та досягти великих перемог. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього, як на полі бою, так і в тилу.

Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Цілісність буде цілковито відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом. Соборність – мета Перемоги.

В сучасному спротиві російській агресії ми довели свою згуртованість і спільне прагнення жити у вільній державі, яка сама визначає майбутнє. Єдність нашого народу стала опорою у важкі часи. Ця єдність - наша сила, яка дозволяє нам рухатися вперед до Перемоги, будувати краще майбутнє та берегти нашу незалежність.

Нехай цей день буде наповнений гордістю за свою країну, і нехай кожен із нас відчуває важливість свого внеску у розвиток та процвітання нашої Батьківщини. Нехай наша країна буде єдиною, міцною та непохитною, а спільні зусилля кожного з нас сприятимуть Перемозі України, національному процвітанню та благополуччю!

Єдність – наша зброя!

Єднаймося!

Слава Україні!

 

Мітинг, присвячений Дню Соборності України, відбудеться 22 січня об 11.40 в смт Глеваха вул. Вокзальна біля Алеї Слави


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано