Глевахівська громада підписала Меморандум про співпрацю в рамках ініціативи "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)”"

Дата: 26.01.2024 16:15
Кількість переглядів: 107

26 січня о 12:00 в Києві відбувся офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

Ініціативу реалізує проєкт міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який виконується в Україні Alinea International та фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Під час події був підписаний Меморандум про співпрацю з Глевахівською громадою, однією з 19 відібраних громад із 7 областей України (41:00 хвилина).

Також були обговорені плани та пріоритети секторальної підтримки громад, а також передбачена сесія питань та відповідей.

Участь у заході взяли представники Міністерства відновлення України, Посольства Канади в Україні, команда експертів CLIR, а також лідери місцевого самоврядування. Від Глевахівської селищної ради взяли участь Вікторія Жукова, заступник селищного голови з питань комунального майна, благоустрою та інфраструктури, та Оксана Лихо, староста Крушинського старостинського округу.

Запрошуємо до перегляду трансляції заходу

Facebook https://fb.watch/pPs87KNP_0/

YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=WjGKIboefAQ...  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано