Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 01.03.2024 09:16
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ
про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГРАНД-ПЕТРОЛ" (ЄДРПОУ 39641883)

інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.

1. Інформація про суб’єкта господарювання. Україна, 04073, місто Київ, ПРОСПЕКТ СТЕПАНА БАНДЕРИ, будинок 22

2. Планована діяльність, її характеристика. Нове будівництво автозаправного комплексу з автомийкою за адресою: Київська обл., Фастівський район, смт. Глеваха кадастровий номер 3221455300:03:008:0128.

Технічна альтернатива 1.
Будівництво автозаправного комплексу з автомийкою самообслуговування, будівлею АЗК, паливо-роздавальними колонками РМП, навісом ПРК РМП, локальними очисними спорудами господарсько-побутових стоків, локальними очисними спорудами дощових стоків, підземними резервуарами РМП, влаштування стаціонарного заправнику газу, з підземний розміщенням резервуару СВГ для заправлення скрапленим вуглеводним газом (СВГ) автомобілів, що облаштовані газобалонним обладнанням об’ємом 20,0 м3 та однієї паливо-роздавальної колонки СВГ під навісом ПРК СВГ.

Технічна альтернатива 2.
Будівництво автозаправного комплексу з автомийкою самообслуговування, будівлею АЗК, паливо-роздавальними колонками РМП, навісом ПРК РМП, локальними очисними спорудами господарсько-побутових стоків, локальними очисними спорудами дощових стоків, підземними резервуарами РМП, влаштування стаціонарного заправнику газу, з наземний розміщенням резервуару СВГ для заправлення скрапленим вуглеводним газом (СВГ) автомобілів, що облаштовані газобалонним обладнанням об’ємом 10,0 м3 та однієї паливо-роздавальної колонки СВГ під навісом ПРК СВГ.

3. Місце провадження планованої діяльності, територіальні альтернативи. Київська обл. Фастівський р-н Глеваха
3.1 Територіальні громади, які можуть зазнати впливу планованої діяльності. Глевахівська громада
Місце провадження планованої діяльності: територіальна альтернатива 1.
Київська обл., Фастівський р-н, Глеваха, .
Планована діяльність здійснюється на ділянці вільній від забудови з кадастровим номером 3221455300:03:008:0128 в Київській області, Фастівському районі, смт. Глеваха. Загальна площа земельної ділянки складає – 0,5 га, цільове призначення земельної ділянки – 12.11 «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу».
Місце провадження планованої діяльності: територіальна альтернатива 2.
Київська обл., Фастівський р-н, Глеваха, .
Територіальна альтернатива 2 не розглядалась, здійснення планованої діяльності передбачається на території та в межах земельної ділянки з визначеними межами, що перебуває у користуванні із відповідним цільовим призначенням земельної ділянки згідно права власності на земельну ділянку

15. Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України , 03035, OVD@mepr.gov.ua, (044) 206-31-40, Грицак Олена Анатоліївна

 

Повний текст повідомлення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано