29 лютого Глевахівська громада проводжала в останню путь загиблого воїна Олександра Садового

Дата: 05.03.2024 12:09
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Попрощатись з Олександром та підтримати його близьких прийшли місцеві жителі, добровольці ДФТГ, працівники Глевахівської селищної ради.

Садовий Олександр Анатолійович народився 19 жовтня 1980 року в смт Глеваха. Олександра згадують як світлу людину, Людину з великої літери. Розповідають, що він завжди чомусь навчався, був ерудованим, добре знав історію України, щиро ділився своїми знаннями. Справжній патріот України, пройшовши Майдан, бої на Інститутській, влітку 2014 року Олександр з побратимами пішов добровольцем у батальйон Січ. Отримав поранення. З осені 2023 року став на захист України у складі 32 механізованої бригади як стрілець-снайпер.

21.02.2024 під час виконання бойового завдання Олександр загинув в бою в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області. Поховали його на кладовищі в смт Глеваха. Селищний голова Володимир Петренко від всієї громади висловив слова співчуття та підтримки близьким загиблого. У пам'ять про полеглого Воїна пролунав військовий салют. Державний Прапор України військові передали рідним Олександра, як символ мужності Воїна та відданості рідній державі.

Україна втратила Людину, Воїна... Щирі співчуття родині Олександра, його друзям та побратимам. Вклоняємось батькам, що виховали гідного Захисника своєї Батьківщини. Разом зі всіма співчуваємо тяжкій втраті. Світла й вічна пам’ять Герою! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано