Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Путрівського старостинського округу

Дата: 03.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 133

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури старости Путрівського старостинського округу Глевахівської селищної територіальної громади

КУЦИКА РОМАНА МИКОЛАЙОВИЧА

 

Глевахівська селищна рада Фастівського району Київської області у період з 04 по 22 квітня 2024 року включно проводить громадське обговорення кандидатури старости Путрівського старостинського округу відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости у Глевахівській селищній територіальній громаді, затвердженого рішенням Глевахівської селищної ради від 16 лютого 2024 року № 1451-40-VIIІ.

Глевахівський селищний голова вносить на громадське обговорення жителів сіл Березенщина, Кобці, Крячки, Путрівка кандидатуру КУЦИКА Романа Миколайовича на посаду старости Путрівського старостинського округу.

Розпорядження селищного голови від 29 березня 2024 року № 39-ОД «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Путрівському старостинському окрузі Глевахівської селищної територіальної громади» розміщено на офіційному вебсайті Глевахівської селищної ради https://hlevakha.gov.ua

Громадське обговорення проводиться на території Путрівського старостинського округу у формі вивчення громадської думки щодо підтримки кандидатури старости шляхом опитування жителів цього округу з оформленням опитувальних листів про підтримку запропонованої кандидатури КУЦИКА Романа Миколайовича.

Громадське обговорення кандидатури на посаду старости у формі опитування проводиться у стаціонарних пунктах опитування  з 04 по 22 квітня 2024 року:

Офіс старости Путрівського старостинського оскругу (стаціонарний пункт)

с. Путрівка,

вул. Путрівська, 119

Понеділок-п’ятниця

8.00-17.00

Путрівська сільська бібліотека (стаціонарний пункт)

с. Путрівка,

вул. Путрівська, 119

Вівторок- субота

10.00-19.00

Путрівський будинок культури (стаціонарний пункт)

с. Путрівка,

вул. Путрівська, 46

Понеділок-неділя

10.00-19.00

 

Також громадське обговорення кандидатури на посаду старости Путрівського старостинського округу проводиться шляхом відвідування місць проживання:

- жителів сіл Березенщина, Кобці, Крячки, що входять до складу Путрівського старостинського округу,  з 04 по 22 квітня 2024 року з 9:00 год до 20:00 год.

- жителів села Путрівка, що входить до складу Путрівського старостинського округу, за заявкою особи, яка з поважних причин не може відвідати стаціонарний пункт опитування (стан здоров’я, маломобільність, тощо), з 04 по 22 квітня 2024 року з 9:00 год до 20:00 год.

Взяти участь в опитуванні можуть громадяни України з 18 років, місце проживання яких зареєстровано в селах Березенщина, Кобці, Крячки і Путрівка.

Підтвердженням підтримки кандидатури старости є особистий підпис жителя старостинського округу в опитувальному листі. Також цим особистим підписом засвідчується згода жителів старостинського округу на обробку їх персональних даних.

Жителям Путрівського старостинського округу, які братимуть участь у громадському обговоренні, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування комісією результатів волевиявлення осіб - жителів старостинського округу щодо підтримки кандидата на посаду старости

 

Розділ  громадського обговорення кандидатури старости Путріського старостинського округу у 2024 році

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано