Працюємо над побудовою ефективного місцевого управління охороною здоров'я

Дата: 06.04.2024 08:55
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Нещодавно Глевахівська територіальна громада розпочала співпрацю з проєктом Уряду Канади «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що фінансується Global Affairs Canada та виконується Alinea International Ltd.

Підписано меморандум, який передбачає співпрацю за різними сферам діяльності, зокрема за сферою охорони здоров’я. Наразі вже проводиться активна робота щодо проведення оцінки потреб населення нашої громади в медичних послугах.

В межах співпраці, 5 квітня відбулася партнерська зустріч з представницею проєкту SURGe - Альоною Нестерець, експерткою з розвитку послуг охорони здоров’я, яка ознайомила присутніх з особливостями функціонування сучасної системи охорони здоров’я та представила покроковий алгоритм дій для розвитку в територіальній громаді мережі первинної медичної допомоги. 

Від Глевахівської селищної ради участь взяли заступниця селищного голови з гуманітарних питань Яна Братішко, завідувачка Глевахівської амбулаторії ЗПСМ Ольга Льос, головна спеціалістка відділу фінансів Альбіна Федощук, керуюча справами виконкому Світлана Садовнича.

В ході зустрічі було заплановано подальші спільні заходи, спрямовані на побудову ефективного місцевого управління охороною здоров’я та розвиток в громаді якісних і доступних медичних послуг, які будуть відповідати потребам населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано