Мітинг та поладання квітів з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 роках

Дата: 08.05.2024 17:00
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Сьогодні Україна за європейською традицією – 08 травня - вшановує 79-ту річницю закінчення Другої світової війни, як символ перемоги цивілізованого світу над злом нацизму, звільнення людства від загрози глобальної катастрофи.
Ця дата про пам'ять і застереження, про страшну ціну й непоправні наслідки війни, а не про культ завоювання і підкорення, який нині плекає країна-агресор російська федерація.

Третя поспіль річниця перемоги над нацизмом відзначається в умовах боротьби України проти повномасштабної збройної агресії рф. Сьогодні ми вшановуємо пам'ять й своїх сучасників - захисників української землі.
З великим сумом і повагою споглядаємо на нові портрети на Алеї Слави: Віталій Лукашенко, Олександр Садовий, Нодарі Насіров, Олександр Тимченко. Втрати нашої громади, які назавжди викарбуються в нашій пам'яті.
Ці мужні воїни сміливо стали на захист своїх родин, своєї неньки України, як і тисячі тих, хто нині захищають кордони нашої країни на передовій лінії фронту.
"Маємо завжди пам'ятати тих, завдяки кому бачимо цей сонячний день", - зазначив голова Глевахівської громади Володимир Петренко під час промови з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 роках.

Представники Глевахівської селищної ради, мешканці громади поклали квіти до пам'ятних знаків з іменами полегих героїв Другої світової війни, вшановуючи всіх загиблих та постраждалих в цих страшних подіях. Принесли квіти до Алеї Слави учасників російсько-української війни.

Нехай наша віра у Перемогу та єдність будуть нашою силою у важкі часи, а пам'ять про тих, хто жертвував за наше майбутнє, буде завжди живою в наших серцях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано