Вітаємо з Днем матері!

Дата: 12.05.2024 09:13
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Друга неділя травня в Україні присвячена Дню матері.

Початок відзначення матерів на наших землях сягає ще часів Київської Русі і Козаччини, в ті часи свято мало релігійний характер і пов'язувалось з Дівою Марією. Пізніше, вже 1928 року українська діаспора в Канаді почала вітати матерів, влаштовуючи концерти і різні тематичні зустрічі для них. На наступний рік цю традицію підтримали вже на Західній Україні. При радянській владі свято скасували, а офіційно в незалежній Україні почали відзначати з 1999 року.

Мама - це берегиня домашнього затишку і сімейного тепла, родинних традицій і цінностей. Її погляд надає сил і енергії, слова - підтримують і надихають, а молитва - завжди оберігає. Сила материнської любові здатна творити дива, варто лише підтримувати її і не забувати про увагу до рідної чарівної людини - мами.

Про це пам'ятали дітки нашої громади і святковим концертом у Путрівському будинку культури привітали своїх матусь. Творчі виступи, танці і пісні зробили цей день незабутнім для кожного присутнього. А мами не стримували своїх емоцій, переповнених гордістю та щастям, спостерігаючи за досягненнями своїх сонечок.

Тож в цей день обов'язково своєю увагою нагадайте мамі про свою подяку і любов! Матері - це не тільки ті, хто народив нас, але й ті, хто навчив нас любити, рости і бути милосердними. Вони - наші перші вчителі, які навчили нас цінностям, терпінню і сміливості. Сьогодні і завжди ми вдячні за кожну посмішку, за кожне слово підтримки, за кожні обійми, які ми отримали від наших матусь. Нехай наша вдячність і любов супроводжує їх кожен день, а їхня сила і мудрість оберігає нас і нашу українську землю!

Дякуємо Вам наші рідні берегині!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано