Вітаємо випускниць проєкту "Крила" в Глевахівській громаді!

Дата: 14.05.2024 12:06
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

13 травня в Глевахівській громаді вітали випускниць проєкту "Крила", який реалізується Всеукраїнською благодійною організацією "Конвіктус Україна" за підтримки міжнародної організації "Пакт Україна" за фінансування уряду Канади. Зі сторони Глевахівської селищної ради проєкт супроводжувався Глевахівським центром надання соціальних послуг.

Проєкт ""Крила спрямований на поліпшення економічного благополуччя жінок сільської місцевості. Під час навчання жінки нашої громади отримали знання про ідею бізнесу, аналіз ринку, стратегії маркетингу, фінансове планування та вміння писати докладний бізнес-план, який враховує всі аспекти створення та розвитку бізнесу.
Шість випускниць проєкту отримали кошти на розвиток своїх бізнес-ідей: клінінгові послуги, страви в RETORT пакетах, вироби з епоксидної смоли, майстер-класи для дітей, прикраси з стрічок та тканини, та вуличний фаст-фуд в українських традиціях.

"Крила" мають потужних спонсорів, які здійснюють фінансову та менторську підтримку. Зокрема, завдяки ING банку, межі проєкту досягли і нашої громади.
Висловоюємо слова подяки ВБО "Конвіктус-Україна", "Пакт-Україна" та ING банку за підвищеня сприятливих умов для розвитку підприємництва у Глевахівській громаді.

Раді повідомити, що з 15 травня розпочнеться додатковий етап проєкту, який дасть можливість жінкам, що не мають офіційного працевлаштування, пройти навчання і реалізувати свою бізнес-ідею.
Додаткова інформація за телефоном координаторки проєкту "Крила" на території Глевахівської громади Ірини Мартинюк
098 317 0445.
Долучайтесь, навчайтесь, створюйте!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано