Вітаємо з Міжнародним днем сім'ї!

Дата: 15.05.2024 09:30
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

 

Цього року Україна почала відзначати багато свят разом з європейським співтовариством, тому сьогодні вперше День сім'ї святкуємо 15 травня.
Генеральна Асамблея ООН започаткувала День сім'ї у 1993 році, з метою привернути увагу суспільства до ролі родини у соціально-економічному житті країни, її обов'язкам та правам.

Сім'я - це не лише основна соціальна одиниця суспільства, але й невід'ємна частина його культурного досвіду. Вона відіграє ключову роль у формуванні цінностей, традицій та ідентичності людей. Через сімейні зв'язки передаються знання, моральні принципи та навички, які відтворюються і зміцнюють спадщину суспільства.

Добробут сім'ї - одна з основних характеристик розвитку країни!
В тривожних метушливих буднях сьогодення дуже важливо зберегти теплі і міцні сімейні стосунки, коли члени родини розуміють і підтримують один одного.

Цінність сімейних зв'язків полягає в тому, що вони сприяють розвитку взаєморозуміння та рівноваги всередині родини. Тож спробуйте сьогодні приділити більше часу сім'ї. Створіть затишну сімейну атмосферу, з улюбленим фільмом, настільною грою чи прогуляйтесь парком у чудову травневу пору разом.

Життя, як мандрівка по нескінченним стежкам, завжди готове на несподівані повороти. Тому не забувайте цінувати кожен момент, кожне дихання, кожне тепло руки, яке тримає вашу. Бо сьогоднішні миті - це скарб, який може зникнути в обіймах завтрашнього світу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано