Інформаційне повідомлення про початок підготовки аналітичного звіту містобудівного моніторингу та про порядок надання пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу окремих об’єктів містобудування

Дата: 23.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 124

 

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО ПОЧАТОК ПІДГОТОВКИ
АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ ТА
ПРО ПОРЯДОК НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО НЕОБХІДНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ
МОНІТОРИНГУ ОКРЕМИХ ОБ’ЄКТІВ МІСТОБУДУВАННЯ

щодо території в межах

«Детального плану території багатоквартирної житлової забудови по вул. Стуса та вул. Вокзальній в смт Глеваха Фастівського району Київської області»

Відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», абзацу 2 пункту 6 розділу III «Порядку проведення містобудівного моніторингу», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 № 170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року № 333), відділом містобудування та архітектури Глевахівської селищної ради розпочато підготовку аналітичного звіту містобудівного моніторингу.

Об’єкт містобудівного моніторингу:

«Детальний план території багатоквартирної житлової забудови по вул. Стуса та вул. Вокзальній в смт Глеваха Фастівського району Київської області»

Підстава проведення:

Наказ начальника відділу архітектури, містобудування та земельних відносин  Глевахівської селищної ради «Про проведення містобудівного Моніторингу реалізації містобудівної документації на місцевому рівні: «Детальний план території багатоквартирної житлової забудови по вул. Стуса та вул. Вокзальній в смт Глеваха Фастівського району Київської області» №01-МБМ від 13.05.2024.

Період:

За 2023 рік.

Основне завдання:

Містобудівний моніторинг - система спостережень, завданням якого є аналіз реалізації містобудівної документації, оцінка та прогноз стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

Термін прийому пропозицій:

Прийом пропозицій щодо необхідності здійснення моніторингу окремих об’єктів містобудування розпочинається з 27.05.2024 та триватиме до 07.06.2024 (включно)

Орган, до якого подаються пропозиції:

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб - із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника до Глевахівської селищної ради за адресою: 08631, Київська обл., Фастівський р-н, смт. Глеваха, вул. Вокзальна, будинок 26,
Е-mail : mistobud.hlevakha@ukr.net

Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку - не розглядаються.

Відповідальна особа — начальник відділу архітектури, містобудування та земельних відносин Глевахівської селищної ради Вадим СИСКОВ  тел. (063) 308-71-17


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано