Сьогодні громада прощалась з захисником Артемом Антроповим

Дата: 25.05.2024 16:02
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

 

Артем Андрійович Антропов народився 19 вересня 1989 року в селі Углове Бахчисарайського району Автономної Республіки Крим. Там промайнули шкільні роки і навчання в технікумі. Пізніше Артем вибрав відповідальну професію зварювальника. Отримавши повістку 23 січня 2023 року без вагань вступив до лав захисників незалежної неньки України.
   Його хоробрість і відданість були прикладом для всіх, хто знав його особисто. Пліч-о-пліч зі своїми побратимами, виступаючи на передовій,  віддавав всі сили на захист рідної родини та української землі.
"Мачете, побратим, завжди йшов на зустріч, завжди допомагав всім хто звертався до нього. Щира вдячність батькам за справжнього хороброго воїна!" - під час чину похорону розповів побратим полеглого Героя.
   Захищаючи нашу Батьківщину Артем Андропов вирішив з артилерійського взводу перевестися в 82 окрему десантно-штурмову бригаду, став штурмовиком.
   На жаль, 19 травня, під час одного з запеклих боїв у районі Вовчанська Харківської області серце захисника зупинилось назавжди.
Це тяжкий час для дружини, доньки, матері, друзів, громади.
   "Наші Герої житимуть в наших серцях вічно, бо віддають найдорожче, що у них є - життя.
Нехай Божа Матінка оберігає всіх воїнів, які захищають незалежну суверенну Україну на гарячих бойових рубежах," - зазначив селищний голова Володимир Петренко.
   Світла пам'ять про Артема Антропова назавжди залишиться з нами. Ми вічно вдячні йому за мирне небо над головою та за майбутнє, яке він захищав для нас і наших дітей! Пам'ятаймо це кожного дня, в якому маємо змогу жити і разом тримати щит незламності перед ворогом!
Слава Україні! Героям слава! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано