Громада прощалась зі своїм Захисником Нікітою Левченком

Дата: 06.06.2024 18:43
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Тяжкий біль втрати сьогодні наповнив серця жителів Глевахівської громади. Юне життя мужнього воїна Нікіти Левченка обірвалось під час чергового бойового завдання.

Левченко Нікіта Сергійович народився 18 грудня 2005 р.
Він був гідним сином своїй сильних батьків. Чекаючи свого 18-річчя силою свого хороброго серця домігся дозволу родини вступити добровольцем до лав Збройних Сил України.
Він не шукав легких шляхів, і будучи бійцем Третьої окремої штурмової бригади сміливо йшов на завдання, навіть коли відчув, що йде на останнє.
Вважав своїх бойових побратимів другою родиною. Згуртовані, сильні, сьогодні вони казали: "Нікіта був надійним побратимом, готовим ризикувати, захищати, врятувати, допомогти. Дякуємо сильній мамі і зразковому тату за Живчика."
Саме енергійним, веселим і кмітливим юнаком запам'ятали його друзі. Амбіційний і вольовий, спритний і завзятий - таким він залишиться в серці тих, хто його знав.
За життя Нікіта Левченко не боявся смерті, бо вважав, що не страшно, коли віддаєш життя за свої цілі, ідеали, родину, побратимів. Навіть в разі непоправного просив проводжати його посмішкою, а не сльозами. Так хотів захистити близьких людей від горя і болю... Загинув Нікіта 31 травня 2024 року.

Сьогодні, 6 червня прощалась з Нікітою Глевахівська громада, прийшли близькі, друзі, однокласники з Калинівської школи, де він учився, побратими з третьої окремої штурмової бригади. Було більше сотні дітей - його однолітків.
Лунали слова мами Світлани: "Сьогодні моє серце, моя душа, мій Захисник приїхав мене провідати. Він мріяв провідати своїх... Дякую побратимам Нікіти і всім захисникам рідної Батьківщини! Ви творите нашу історію, нашу українську націю!"

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям. У цей важкий час ми всі разом з вами в скорботі.
"Дякуємо батькам, що виховали справжнього патріота, справжнього Героя! Пам'ять про хороброго захисника неньки України буде з нами навічно", - зазначив селищний голова Володимир Петренко.
Батькам передали Державний прапор України та бойовий прапор Третьої ОШБ.

Тож нехай сила духу, з якою захищав рідну Україну Нікіта Левченко, гартує наші серця на шляху до Перемоги! Народ України переможе і збудує потужну державу на теренах Європи, пам'ятаючи про всіх своїх хоробрих, звитяжних і мужніх Воїнів, бо їхні героїчні вчинки назавжди викарбовані на скрижалях наших сердець!
Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано