Глевахівська громада прощалась із Захисником Ігорем Півнем

Дата: 12.06.2024 19:01
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Сьогодні останньою земною дорогою Глевахівська громада проводжала свого Захисника Півня Ігоря Миколайовича.

Народився Ігор 8 липня 1981 року в селищі Глеваха. Тут закінчив школу, пізніше - 32 професійно-технічне училище в місті Київ, де згодом отримав кваліфікацію матроса-моториста міжнародного стандарта.

Харизматичний характер спонукав до дій, тому на життєвому шляху була служба у військовій частині протиповітряної оборони, а пізніше, після завершення служби, отримання кваліфікації "Пожежник-рятівник".

З початком повномасштабної війни Ігор Миколайович без вагань вступив до територіальної оборони, а згодом приєднався до Національної гвардії України. Безстрашно захищав рідну родину, громаду, Батьківщину у складі Бригади оперативного призначення "Спартан" як помічник гранатометника бронетранспортера.

Загинув Ігор Півень 20 травня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Липці Харківської області.

"Ти був моєю опорою, моєю душею, моєю підтримкою. Я не знаю добрішої людини в світі. Ти назавжди в моєму серці", - такими словами згадала хороброго Воїна сестра Інна.

"Сьогодні природа плаче разом з нами за своїми синами і доньками, які віддають своє життя за незалежність рідної неньки України. Ціле життя Героя - ось ціна за можливість продовжувати іншим жити і творити. Пам'ятайте про це, підтримуйте наших воїнів! Нехай Божа Матінка їх оберігає!", - долучився до прощального слова селищний голова Володимир Петренко.

Висловлюємо сердечні слова підтримки сім'ї мужнього Воїна! Він був світлою людиною з сміливим серцем!

Ми пам'ятатимемо з вдачністю і повагою кожного Героя, який дав нам і нашим дітям можливість споглядати незалежне блакитне українське небо! Слава Україні!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано