В суботу відбувся фестиваль народної творчості Млин

Дата: 01.07.2024 10:19
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

В суботу в Зеленому Борі Глевахівської громади відбувся "Млин: фестиваль народної творчості", який зібрав разом яскраві таланти нашої громади та сусідніх громад.

Чудові народні ансамблі та яскраві виконавці створили атмосферу справжнього свята, даруючи незабутні емоції.

На заході панувала атмосфера творчості та натхнення, де майстри народного мистецтва демонстрували свої дивовижні роботи: писанки, валяні вироби з вовни, керамічні шедеври, прикраси з натуральних каменів та епоксидної смоли, вироби з лози та бісеру, ляльки-мотанки, петриківський розпис, аксесуари зі стрічок та фоамірану.

Програма фестивалю була насиченою та різноманітною, створюючи незабутню атмосферу, яка переносила гостей у чарівний світ України XIX століття. Захоплюючі фотозони радісно зустрічали відвідувачів, а тематичні декорації додавали неповторного колориту, заглиблюючи у дух української історії та культури.

Дякуємо учасникам та спонсорам заходу, а також всім жителям громади, які завітали на фестиваль і долучились до збору коштів на підтримку Збройних Сил України та наближення нашої перемоги!

Бережімо традиції народу України, які втілюють нашу історію, культуру та невичерпну любов до рідної землі! Більше фото https://www.facebook.com/HlevaskaRada/posts/pfbid02d89AxG3JL8ztGwW3viXAsCacvfuZwbjooYoz3b2nohFpJsGqqaaGT7x5CBTiUnPFl  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано