ОПИТУВАННЯ! Кібербезпека в Україні

Дата: 02.07.2024 16:55
Кількість переглядів: 64

Захист даних в інформаційному просторі дуже важливий, особливо коли наша країна перебуває у стані війни. Ми всі вже давно в онлайн і цифрове перетворення відбувається дуже швидко. Тому ми повинні приділяти особливу увагу питанням кібербезпеки на стратегічному, організаційному та технічному рівнях. Адже будь-хто в державному та приватному секторах може стати елементом атаки.

З метою впровадження національної системи кіберстійкості України на основі оцінки ризиків поширення кіберзагроз, спроможностей щодо протидії їм, а також підготовки обґрунтованих пропозицій щодо посилення національної безпеки в умовах воєнного стану для опрацювання пропонується пройти опитування (доступ до опитувальника за посиланням https://ok.ncscc.gov.ua/cyberresilience)

Хоча окремі його положення сформульовані таким чином, що вимагають специфічних знань про свою організацію, однак пропонується орієнтуватись навіть на власні відчуття щодо цих проблем (наприклад, чи здається вам, що вашій установі вистачає фінансових ресурсів на кібербезпеку і т.д.).

Звертаємось до бізнесу, експертів, небайдужих користувачів віртуального простору пройти опитування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано