Презентація результатів оцінки потреб громади та SWOT-аналіз: пройшло засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Глевахівської громади

Дата: 03.07.2024 19:05
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

1 липня відбулось розширене засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Глевахівської селищної територіальної громади.

На зустрічі були присутні працівники Глевахівської селищної ради, а також підприємці та жителі громади, які готові прокладати шлях розвитку громади, вирішувати проблеми сьогодення та запроваджувати прогресивні сучасні проєкти.

Після презентації аналітичної частини та результатів оцінки потреб, учасники в групах провели SWOT-аналіз: пропрацювали на визначенням сильних та слабких сторін громади, можливостей та загроз розвитку громади. Для об'єктивної оцінки ситуації опрацювання інформації було систематизовано за трьома напрямками:

1. Економічний розвиток

2. Соціальні послуги

3. Екологія, ЖКГ, просторовий розвиток

Обговорили результати SWOT-аналізу та стратегічне бачення громади. На основі зібраної інформації буде заплановано наступне засідання робочої групи, про дату та час якого повідомимо згодом.

Запрошуємо представників бізнесу, громадських організацій та активних жителів приєднатися до зустрічей для конструктивного обговорення важливих моментів у плануванні майбутнього розвитку нашої громади. Ефективна комунікація органів місцевого самоврядування та населення громади є запорукою економічного відновлення та соціального розвитку нашого суспільства.

Презентація результатів оцінки потреб Глевахівської громади

Експертну підтримку громади в ході розробки Стратегії та Плану заходів надає ініціатива «Інклюзивне відновлення за лідерства громад» (CLIR), що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea. Дякуємо команді експертів зі стратегічного планування ініціативи CLIR проєкту SURGe за професійну допомогу і підтримку!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано