Обговорення викликів та потреб населення Глевахівської громади в сфері охорони здоров’я

Дата: 19.07.2024 08:24
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

15 липня відбулося розширене засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Глевахівської селищної територіальної громади.

Основна увага була приділена аналізу стану медичної інфраструктури, безпековим умовам, безбар'єрності та енергоефективності.
Були виявлені ключові проблеми та виклики в сфері охорони здоров'я та визначені сильні сторони.
В плані розвитку медичної сфери заплановано створення власного комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги", розширення діагностичних, лабораторних, телемедичних, амбулаторних та реабілітаційних послуг для населення.
Важливим напрямком є залучення та мотивація висококваліфікованих фахівців, що забезпечить якісне медичне обслуговування для всіх жителів громади.
Однією з ключових цілей є підвищення доступності медичних послуг та визначення їх приорітетних видів для мешканців громади.

   Стратегія розвитку громади спрямована на створення безпечної та інклюзивної громади з високим рівнем соціальних сервісів.

   Вдячні за експертну підтримку ініціативі «Інклюзивне відновлення за лідерства громад» (CLIR) проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International Ltd

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано