Прощання з хоробрим Захисником Олегом Євсігнєєвим.

Дата: 22.08.2024 16:55
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

  Сьогодні жителі Глевахівської громади проводжали в останню путь Олега Анатолійовича Євсігнєєва, 1970 року народження.

   Олег був жителем селища Глеваха. Долучившись до лав Збройних Сил України, сміливо захищав рідну Батьківщину старшим кулеметником у кулеметному відділенні взводу роти вогневої підтримки. Він був воїном, який знав, що таке справжній обов'язок перед країною, перед побратимами, перед своєю сім'єю.

   На жаль 12 серпня 2024 року, в селі Спірне Бахмутського району Донецької області наша країна втратила цього незламного захисника, а сім’я -  чоловіка і батька. Старший солдат Олег Євсігнєєв, віддав своє життя, мужньо стоячи на захисті рідної країни. Його серце перестало битися на передовій, але його дух боротьби залишився жити в кожному з нас.

   Під час чину похорону, коли військовий оркестр заграв останні прощальні ноти, в повітрі висіла важка тиша, яка відлунювала в кожному серці.

   Голова Глевахівської громади Володимир Петренко зауважив, що Олег захищав не лише Україну – він захищав кожного з нас, кожен дім, кожну родину. Нам залишається пам’ятати і ніколи, ніколи не забувати якою ціною дається нам тиша в українському блакитному небі…  ціною життя наших хоробрих і сміливих Захисників і Захисниць. Страшна ціна, яку платить народ України.

   Побратими Олега пам'ятають його як людину з великим серцем, світлою душею і непохитною вірою в перемогу. Вони говорять про нього з любов'ю і гордістю, називаючи його одним із найкращих. "Герої не вмирають – вмирають вороги," – ці слова звучать як обітниця. Ми маємо жити так, щоб жертва наших Героїв не була марною!

   До слова долучився військовий капелан, який з болем і водночас з гордістю зазначив, що Олег виконав найбільшу заповідь – він віддав своє життя за своїх друзів, за кожного з нас.

  Коли прозвучав трикратний військовий залп, ця правда різко вдарила в кожне серце. Звуки пострілів були як нагадування: ми в боргу перед тими, хто віддав усе, щоб ми могли жити у вільній країні.

  Від імені Головнокомандувача, Президента України дружині загиблого вручили Державний прапор України як символ мужності Воїна та відданості рідній державі.

    Вдячні Олегу Євсігнєєву за кожен мирний день, за кожен подих вільного повітря, за те, що він боровся до кінця!

    Вічна пам'ять і слава!

Додаткові фото за посиланням https://www.facebook.com/100064515260080/posts/pfbid0djLa9CjwU7nKYPaGqKfX1oJCn8xNLyV82AEZ9cZnNvErWiNput6dTZSmdDKLWWqFl/?app=fbl

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано