Житлово-комунальне господарство, благоустрій, інфраструктура, комунальна власність

08 Вересня, 2022 р., 09:00
Відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», КЖЕП Глевахівської селищної ради доводить до відома споживачів інформацію про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги, з обґрунтуванням такої необхідності.
08 Вересня, 2022 р., 08:30
Відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», КЖЕП Глевахівської селищної ради доводить до відома споживачів інформацію про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги, з обґрунтуванням такої необхідності.
31 Серпня, 2022 р., 11:55
Робоча група відібрала проби води в криницях громади, щоб визначити її хімічні показники та бактеріологічні посіви.
10 Травня, 2022 р., 14:00
Подання КП «Добробут» Глевахівської селищної ради У зв'язку із суттєвим зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, технічне обслуговування автомобіля, запасні частини, зростання мінімальної заробітної плати, що призводить до збільшення витрат, КП «Добробут» Глевахівської селищної ради звернулося про затвердження тарифу на вивезення твердих побутових відходів для третьої групи споживачів (юридичні організації та фізичні особи-підприємці, які не відносяться до державних).
27 Січня, 2022 р., 18:12
Відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» КЖЕП Глевахівської селищної ради доводить до відома споживачів інформацію про намір змінити тарифи на послугу з постачання теплової енергії з обґрунтуванням такої необхідності. 
30 Грудня, 2021 р., 16:30
  До Реєстру підприємств теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання та водовідведення, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості за газ, включено і КЖЕП Глевахівської селищної ради.   Можливість включення підприємств тепло- та водопостачання до відповідного Реєстру передбачена Законом України «Про заходи, спрямовані на подолання кризових явищ та забезпечення фінансової стабільності на ринку природного газу» №1639-IX.   Включення до Реєстру КЖЕП Глевахівської селищної ради дасть можливість розблокувати арештовані рахунки й укласти договори реструктуризації (на тривалий строк) заборгованості за спожиті енергоносії.   Звертаємося до споживачів із проханням не зволікати з оплатою за житлово-комунальні послуги, оскільки наявність заборгованості за спожиті послуги призводить до несвоєчасної та не в повному обсязі сплати обов’язкових платежів підприємством за природний газ, електроенергію та інші обов’язкові платежі. На 2021 — 2022 опалювальний період КЖЕП Глевахівської селищної ради з ТОВ «Газопостачальна організація «Нафтогаз Трейдинг» укладено договір про постачання природного газу. Одним із пунктів договору визначено, що в разі несвоєчасного розрахунку КЖЕП Глевахівської селищної ради за природний газ ТОВ «Газопостачальна організація «Нафтогаз Трейдинг» має право припинити постачання природного газу, і це, як наслідок, може призвести до вимушеного припинення надання послуги теплопостачання в опалювальний сезон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано