До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку

Дата: 01.02.2023 07:00
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Нагадуємо, що згідно із законодавством, у період із 1 жовтня по 31 грудня проводиться щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку, у ході якої перевіряються облікові дані.

Відповідні оголошення були опубліковані на офіційному сайті та сторінках Глевахівської селищної ради в соціальних мережах.

Крім того, мешканцям Глевахівської громади, які перебувають у черзі на поліпшення житлових умов, задля адресного інформування додатково надіслані повідомлення щодо обов’язкового оновлення своїх облікових даних у період із 1 жовтня по 31 грудня.

На жаль, через складнощі в роботі АТ «Укрпошта» у зв’язку зі збройною агресією російської федерації (зокрема, відключенням світла та повітряними тривогами) частина листів може надходити з великою затримкою.

Просимо не хвилюватися та звертаємо вашу увагу, що терміни перереєстрації продовжено до 31 грудня 2023 року, документи приймаються постійно.

Для уточнення даних і внесення змін до облікових справ потрібно звернутися до Глевахівської селищної ради за адресою: смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26, каб. 7.

Телефони для довідок:

  • 0457131549;
  • 0985305092.

E-mail: glevaha.rada@ukr.net


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано