Центр зайнятості інформує

03 Січня, 2023 р., 10:27
У Київській обласній службі зайнятості стартував проєкт «Персональний рекрутер», спрямований на вирішення кадрової проблеми роботодавців Київської області.
14 Листопада, 2022 р., 15:05
Пошук роботи — це також робота. Це одне з основних правил, які варто пам’ятати, розпочинаючи пошуки саме «своєї» роботи. Для початку потрібно визначити, що для вас означає «підходяща робота»? Для цього зважте 3 складові — Хочу, Можу, Наявність попиту.
08 Листопада, 2022 р., 15:57
Одним із нагальних завдань служби зайнятості сьогодні є якісне й оперативне надання послуг внутрішньо переміщеним особам.
03 Листопада, 2022 р., 12:30
Сфера зайнятості продовжує адаптуватися до нових викликів у бік підвищення ефективності активних програм та доступності надаваних послуг. Серед іншого, змінилися підходи до умов, тривалості та розмірів виплати допомоги по безробіттю.
27 Жовтня, 2022 р., 08:30
Служба зайнятості Київщини організовує професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних за тими робітничими професіями, які мають попит на ринку праці. Таке навчання здійснюється на замовлення роботодавця або для самозайнятості особи, коли безробітний планує започаткувати власну справу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано