Новини

26 Жовтня, 2019 р., 17:19
Сьогодні учні Глевахівської загальноосвітньої школи відвідали Київський військовий ліцей імені Івана Богуна. Це один з найелітніших і найстарших військових освітніх закладів України. Діти нашої громади ознайомилися з повсякденним життям ліцеїстів, мали змогу поспілкуватися зі своїми ровесниками і оглянути усю територію ліцею. Також наших дітей прийняв у себе в кабінеті Начальник ліцею ім. І. Богуна - генерал-майор Збройних сил України, Герой України Ігор Володимирович Гордійчук (учасник війни на сході України у 2014 році, очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника, командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Дістав важке поранення голови під час виходу з Іловайська 29 серпня, тривалий час проходив реабілітацію у США.) Учні мали можливість поспілкуватися з бойовим генералом та отримали від нього в подарунок м’яч Збірної України з його підписом та буклети ліцею. Фотозвіт заходу можете переглянути. Організатор заходу – заступник голови громади Полтавець В.М., директор школи Малюга В.П., вчителі школи.
22 Жовтня, 2019 р., 10:45
Київська обласна рада схвалила проєкт змін до Перспективного плана формування територій Київської області, яким передбачено в тому числі і Глевахівську громаду. 
22 Жовтня, 2019 р., 09:24
Опалювальний сезон 2019-2020 починається 23 жовтня 2019 року
08 Жовтня, 2019 р., 10:34
Путрівська громада пропонує об’єднання
17 Вересня, 2019 р., 12:17
У суботу, 14 вересня 2019 року,  відбулося святкування Дня Глевахівської об'єднаної територіальної громади. З нагоди відзначення відбулись урочисті заходи. Крім святкового концерту було багато розваг для маленьких жителів громади. Гостей пригощали смачним кулішем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано