Новини

26 Листопада, 2019 р., 21:09
Оголошення про проведення громадських слухань по детальному плану території
19 Листопада, 2019 р., 16:17
КЖЕП Глевахівської селищної ради повідомляє про намір здійснити зміну тарифів на житлово-комунальні послуги
16 Листопада, 2019 р., 19:16
14 листопада відбулася екскурсія до Верховної Ради України. Це цікава і водночас пізнавальна екскурсія для учнів 4 - В класу Глевахівської ЗОШ. Діти змогли на власні очі побачити та дізнатися більше про єдиний законодавчий орган державної влади України та були свідками прийняття законопроекту "Про Державний бюджет України на 2020 рік". Мали унікальну можливість побувати в кулуарах ложи преси, де при нагоді дізнались про структуру сесійної зали.
01 Листопада, 2019 р., 18:46
01.11.19 року у ЗДО ясла- садок "Золоті зернята", група "Калинка"  відсвяткувала свято осени. Наші маленьки артисти уперше виступали перед батьками та гостями свята.
26 Жовтня, 2019 р., 17:19
Сьогодні учні Глевахівської загальноосвітньої школи відвідали Київський військовий ліцей імені Івана Богуна. Це один з найелітніших і найстарших військових освітніх закладів України. Діти нашої громади ознайомилися з повсякденним життям ліцеїстів, мали змогу поспілкуватися зі своїми ровесниками і оглянути усю територію ліцею. Також наших дітей прийняв у себе в кабінеті Начальник ліцею ім. І. Богуна - генерал-майор Збройних сил України, Герой України Ігор Володимирович Гордійчук (учасник війни на сході України у 2014 році, очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника, командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Дістав важке поранення голови під час виходу з Іловайська 29 серпня, тривалий час проходив реабілітацію у США.) Учні мали можливість поспілкуватися з бойовим генералом та отримали від нього в подарунок м’яч Збірної України з його підписом та буклети ліцею. Фотозвіт заходу можете переглянути. Організатор заходу – заступник голови громади Полтавець В.М., директор школи Малюга В.П., вчителі школи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано