Новини

17 Грудня, 2020 р., 17:39
Комунальне підприємство Глевахівської селищної ради "Добробут" повідомляє про намір здійснити зміну тарифів на послуги з вивізу ТПВ в смт Глеваха:
08 Грудня, 2020 р., 15:48
7 грудня 2020 року відбулась робоча нарада керівництва Глевахівської селищної об’єднаної територіальної громади з представниками державної служби надзвичайних ситуацій, щодо ознайомлення з новим автомобілем, який був отриманий для користування на території нашої громади та суміжних громад в разі надзвичайних ситуацій.
03 Грудня, 2020 р., 14:58
КЖЕП Глевахівської селищної ради повідомляє про намір здійснити зміну тарифів на житлово-комунальні послуги в смт Глеваха:
03 Листопада, 2020 р., 13:29
Повідомлення Глевахівської селищної територіальної виборчої комісії:
21 Жовтня, 2020 р., 23:24
Сьогодні, 21 жовтня 2020 року, Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації СКЛЯРОВ Олександр Іванович, відвідав з робочим візитом Глевахівську селищну об’єднану територіальну громаду, разом з керівниками департаментів КОДА та Головою Васильківської районної державної адміністрації Петруком Євгеном Вікторовичем. Головними цілями візиту Олександра Івановича були: хід будівництва школи та садочка, надання адміністративних послуг в громаді в новозбудованому ЦНАПі, будівництво стадіону та скейт – парку, стратегія розвитку громади на 2020 – 2022 рр., транспортне сполучення між населеними пунктами громади, та проблемні питання в громаді. Голова Глевахівської селищної об’єднаної територіальної громади Петренко Володимир Васильович та його заступник Полтавець Володимир Миколайович, проінформували представників  Київської обласної державної адміністрації та провели огляд всіх об’єктів будівництва в громаді, розповіли про плани та стратегію розвитку громади в найближчій перспективі.
16 Жовтня, 2020 р., 20:52
Сьогодні, 16 жовтня 2020 року, Голова Васильківської районної державної адміністрації, Петрук Євген Вікторович, з робочим візитом відвідав Глевахівську селищну об’єднану територіальну громаду. Знайомство з громадою розпочалось з нового будівництва стадіону в парковій зоні, скейт –парку, яку представив голова громади Петренко Володимир Васильович, та детально розповів про плани спортивного розвитку молоді громади та її мешканців. Далі Голова Васильківської РДА мав можливість ознайомитися з Глевахівською ЗОШ, яку представив і розповів директор школи Малюга Віктор Петрович та провів екскурсію по закладу й ознайомив з існуючими проблемами закладу освіти. Голова адміністрації запевнив, що кошти для ремонту туалетів (більше 550 тис. грн.) для школи передбачені і найближчим часом будуть проводитися ремонтні роботи.  Директор школи висловив свої пропозиції та бачення, щодо покращення навчального процесу та організаційних питань в школі, на що Голова адміністрації відреагував з високою зацікавленістю та повною готовністю підтримати пропозиції директора школи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано